http://qenniz.net/social-problems-during-the-great-depression/

Over Qenniz


 


Leerzaam, praktijkgericht en alles online!

Qenniz is een online klaslokaal waar je cursussen kunt volgen die gericht zijn op de eerstelijnszorg. Iedere cursus wordt begeleid door een echte praktijkprofessional zodat je de juiste handvatten krijgt die je direct kunt toepassen binnen de praktijk waar je werkzaam bent. En omdat alle cursussen online gegeven worden, kun je zelf bepalen waar en wanneer je ermee aan de slag wilt: Achter een computer op de praktijk of lekker met de iPad of laptop op de bank!


Lesstof: passend, leuk en leerzaam!

Bij Qenniz kun je kiezen uit uiteenlopende cursussen voor verschillende functies in de eerstelijnszorg die aansluiten bij de praktijk. Alle cursussen zijn samengesteld door experts die weten wat er speelt en bestaan onder andere uit filmpjes, templates, theoretische ondersteuning en afsluitende toetsen of opdrachten. Samen met onze professionele docenten doen wij er alles aan om de lesstof bij jouw wensen te laten aansluiten. Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk, dan kun je je vragen op ons forum aan je docent of medecursisten stellen. Wil je nog een keer iets terug lezen uit een vorige les of wil je één van de templates printen als naslagwerk, dan kun je dat heel eenvoudig met je eigen logingegevens regelen.


Forum: meedenken en vragen

Wil je graag iets meer over een onderwerp weten, heb je vragen na het doornemen van de uitgebreide lesstof of wil je gewoon de mening van medecursisten horen? Ga dan naar ons forum en stel je vraag! Je kunt hier ook eventuele opmerkingen over de cursus kwijt, zodat wij ons aanbod nóg beter op jouw wensen kunnen aansluiten.


Qenniz-test: controlemoment

De Qenniz-test is een handig hulpmiddel voor jou om te kijken of je de stof voldoende beheerst. Daarnaast is het voor onze docenten een hulpmiddel om het niveau te bepalen en om je op weg te helpen bij de volgende les. In een aantal gevallen is er geen Qenniz-test maar een projectopdracht: Zo kun je het geleerde direct in de praktijk brengen, waarbij je feedback krijgt van jouw docent.


Docenten: praktijkgerichte professionals

Qenniz maakt uitsluitend gebruik van docenten die hun vak goed verstaan. Ze zijn niet alleen theoretisch heel sterk, maar weten ook hoe ze de cursus praktisch kunnen maken.Wil je meer over ze weten? Neem dan hier even een kijkje